de boeken van Bas van Woelderen:

Bas van Woelderen (1952) is afgestudeerd (1980) aan de Landbouwuniversiteit Wageningen en heeft tegelijkertijd klassieke homeopathie gestudeerd. Hij heeft 12 jaar bij een levensmiddelen concern gewerkt eerst als voedingskundige en later als marketing manager.
Bepalender voor zijn leven is echter dat toen hij drie weken oud was zijn zusje van vier is overleden. Zijn moeder is zich toen, om deze gebeurtenis een plaats te kunnen geven, gaan verdiepen in het spirituele. Zij was hier heel serieus in. Ze deed onder andere aan astrologie en heeft hebreeuws gestudeerd om de bijbel vanuit de oorspronkelijke taal te kunnen vertalen.
Bas heeft de spirituele wijze van denken dus met de paplepel ingegoten gekregen. Hij voelde dat deze benadering van het leven voor hem meer waarheid bevatte dan de in deze maatschappij gebruikelijke wijze.
Het samengaan met Martien, zijn vrouw, in 1999 heeft tot een enorme verdieping geleid. Martien en Bas hebben zich jaren teruggetrokken om hun verleden te verwerken. In 2005 hebben zij een gave ontvangen die het mogelijk maakt anderen te helpen om op een zo’n snel en mild mogelijke wijze hun eigen verleden te verwerken. Deze gave heeft geleid tot de ‘Verwezenlijk je Levensopdracht’ behandeling.
Bas is van kinds af aan heel begaan met de natuur en op een iets latere leeftijd is hij gebiologeerd geraakt door de mens met als belangrijkste vragen: Wie zijn wij, wie ben ik?
Het boek ‘Verwezenlijk je Levensopdracht. Op weg naar een bloeiende Aarde’ laat zien dat deze twee passies zijn uitgekristalliseerd in een oplossing die een bijdrage kan leveren om uit de problematiek te komen, waar Aarde en mensheid nu inzitten.
Contact met deze auteur

Van Bas van Woelderen verscheen bij BoekenRoute:

“Spiritueel Intelligente Materie”
paperback/ gebrocheerd: € 18,00
“Spiritueel Intelligente Materie: de meest low-tech producten die je je maar...

 

“Verwezenlijk je levensopdracht”
paperback/ gebrocheerd: € 19,95
“Mijn hele leven heb ik een diepe pijn gevoeld wanneer ik zag hoe wij bezig...

 

 

Bas van Woelderen