de boeken van Coco Spijkervet:

Coco Spijkervet (1974) is al jong geïnteresseerd in spirituele zaken. Naast haar middelbare school opleiding doet zij cursussen Alfa Mind en Reiki. Na het behalen van haar HAVO-diploma begint zij aan een studie natuurgeneeswijzen. Wanneer deze na twee jaar stopt, begint zij met channelen en komt zij in aanraking met gidsen, waarna zij van haar gidsen een vierjarige spirituele opleiding krijgt waarin zij velerlei gidsen leert channelen. In deze opleiding wordt haar geleerd hoe belangrijk het gevoel is en hoeveel mogelijkheden en kennis ons lichaam heeft wanneer je het denken en voelen combineert.
Tijdens en na deze opleiding geeft zij o.a. velerlei cursussen en channelt zij drie boeken in syllabus orm (“Waarheid, Leven & Liefde”, “De zee haar verhaal” en “Een verhaal van God”).
Vanaf 1998 werkt zij in het bedrijfsleven, waar zij zich bezig houdt met personeelszaken en de spirituele begeleiding van management en bedrijf.
In 2001 bevalt zij van een zoontje.
Sinds 2004 zoekt zij naar de mix van al het bovenstaande: haar kindje in rust en liefde opvoeden, bedrijfsadviezen geven, het uitgeven van nieuwsbrieven, het geven van “live” channelingen en houdt ze zich bezig met het bewerken en praktisch maken van haar gechannelde materialen.
Coco is niet kerkelijk opgevoed. Toch is het geloof in “meer” altijd in haar opvoeding aanwezig, hoewel zij zelf niet het diepe gevoel heeft dat God bestaat. Ze kan hem vragen om hulp en er is meer in het leven, maar hoe dat precies zit is haar niet duidelijk.
In haar spirituele opleiding krijgt zij contact met God. Iets wat haar heel erg raakt. Gidsen channelen is voor haar heel waardevol en bijzonder; maar God channelen daarentegen is heel confronterend en raakt haar heel erg diep. God staat als het ware op een voetstuk. God is een soort heilige. Hoe kan zij hem channelen? En wil zij dit wel? Wat zal men wel niet van haar denken. Ze wil graag gewoon zijn! Uiteindelijk komt zij erachter dat ook God een gids is. Een spirituele vader die leeft, die je kunt voelen en die je wil helpen wanneer je daarom vraagt. Maar dat er soms hele diepe, oude ervaringen zijn die je hierin kunnen belemmeren.

Voor meer informatie:
www.cocospijkervet.nl

Contact met deze auteur

Van Coco Spijkervet verscheen bij BoekenRoute:

“Een verhaal van God in 144 liefdevolle channelingen”
paperback/ gebrocheerd: € 19,95
Dit boek is mijn verhaal. Mijn verhaal over onderwerpen en zaken op jullie...

 

 

Coco Spijkervet

ingezonden mededeling: