de boeken van Floor Koomen:

Floor Koomen wordt geboren in Amsterdam, in 1963. Hij groeit deels op in Nederland, deels in Afrika en maakt heel wat mee; het onrecht in Afrika, verslavingen aan drugs en alcohol in zijn directe omgeving en de scheiding van zijn ouders. Na de middelbare school maakt hij een begin met de toneelschool en ontvangt hij het Nieuwe Testament van een vriend. Het boeit hem en hij reist af naar het Midden-Oosten om met eigen ogen te zien wat hij heeft gelezen. Het christendom wordt zijn geestelijk thuis.

Terug in Nederland volgt Floor een opleiding theologie, hij trouwt en krijgt twee kinderen. Ze krijgen twee kinderen. Floor gaat werken als hoofd van grote kinderkampen, schrijver en eindredacteur van een kinderblad en reist met een zelfgeschreven voorstelling het land door. Dit combineert hij enige tijd met een freelancebaan als radiomaker. Wanneer de tv erbij komt, maakt hij de definitieve overstap naar de omroep.

Floor werkt in het dagelijks leven als programmamaker tv voor de publieke omroep en is nog steeds soms in Afrika. Deze gepassioneerde verhalenverteller droomt ervan ooit een eigen media-academie op te zetten in Nairobi, Kenia.
Contact met deze auteur

Van Floor Koomen verscheen bij BoekenRoute:

“Soms in Afrika”
paperback/ gebrocheerd: € 9,95
Soms in Afrika is meer dan een boek. Meer dan een bundeling intrigerende reisverhalen....

 

 

Floor Koomen