de boeken van Kevin Leman:

Dr. Kevin Leman is afkomstig uit Williamsville, New York. Hij studeerde aan de North Park University en haalde zijn baccalaureaat in psychologie aan de Universiteit van Arizona, waar hij later zijn masters- en doctorstitel behaalde.

Kevin Leman is een internationaal bekend psycholoog, radio- en televisiepersoonlijkheid en spreker, die over de hele wereld zijn publiek heeft onderwezen en vermaakt met zijn gevoel voor humor en gezond-verstand-psychologie.
Hij is onder andere oprichter en voorzitter van Couples of Promise, een organisatie die echtparen helpt om gelukkig getrouwd te blijven.
In 1993 ontving hij de Distinguished Alumnus Award van de North Park University in Chicago. In 2003 kreeg hij van de universiteit van Arizona de hoogste prijs die een universiteit aan zijn eigen leden kan geven: de Alumni Achievement Award.

Hij is auteur van meer dan 30 boeken waarin hij zijn professionaliteit als psycholoog met zijn eigen ervaringen als echtgenoot en vader combineert. Met zijn boeken verschaft hij de lezer eenvoudige technieken, zinvolle tips en heldere inzichten in zaken die betrekking hebben op huwelijk, ouderschap en relaties.
Contact met deze auteur

Van Kevin Leman verscheen bij BoekenRoute:

“Zo wordt opvoeden leuk!”
paperback/ gebrocheerd: € 18,50
Alle ouders willen trots zijn op hun kinderen. En iedere ouder verlangt naar...

 

“Zo wordt tieners opvoeden leuk !”
paperback/ gebrocheerd: € 19,50
Gefeliciteerd! Je hebt een tiener in huis. Het leven zal nooit meer hetzelfde...

 

 

Kevin Leman